Database of cinema, music, history and literature

Antonello Falqui


Birth: november 6, 1925 Roma, Italia
Death: november 15, 2019 Roma, Italia at 94 years
Antonello Falqui: director. Birth november 6, 1925, Death november 15, 2019 at 94 years. In 1975 he directed his first movie "Giandomenico Fracchia - Sogni proibiti di uno di noi [filmTV]".

filmografia

1975
1964
SerieTV: Biblioteca di Studio Uno
Season n.1: 1964 [8 Episodes]
regista
sceneggiatore
1952
il peccato di anna
aiuto regista
 
1951
il cristo proibito
aiuto regista