Database of cinema, music, history and literature

Ignazio Oliva

Ignazio Oliva
Birth: september 26, 1970
Ignazio Oliva: actor. Birth september 26, 1970. He starred in 27 movies.

filmografia

2021
2020
2019
poster del film The RuthlessThe Ruthless
attore
 
2018
2016
SerieTV: Young Pope
Season n.1: 2016 [10 Episodes]
attore
2013
SerieTV: Paura di amare
Season n.2: 2013 [6 Episodes]
attore
SerieTV: Rex
Season n.4: 2013 A [1 Episodes]
attore
2012
2010
2008
2007
hermano
attore
 
2006
2005
2003
amorfù
attore
 
2001
un altro mondo è possibile
attore
direttore della fotografia
 
1999
1998
l'ospite
attore
 
avvocati
attore
 
1996
1994