Database of cinema, music, history and literature

Pamela Villoresi

Pamela Villoresi
Birth: october 26, 1957
Pamela Villoresi: actor. Birth october 26, 1957. She starred in 28 movies.

filmografia

2021
2020
SerieTV: Don Matteo
Season n.12: 2020 [3 Episodes]
attore
2018
SerieTV: Don Matteo
Season n.11: 2018 [1 Episodes]
attore
2016
poster del film orecchieorecchie
attore
 
2015
2013
2011
2009
poster del film amore 14amore 14
attore
 
2007
2002
????? (cajka)
sceneggiatore
 
2001
cecilia
attore
 
1990
pummaro'
attore
 
dicembre
attore
 
1989
splendor
attore
 
password
attore
 
1979
1977
sahara cross
attore
 
il gabbiano
attore
 
1976
1975
1974